onsdag 1 april 2009

Konstnärsalster

Dotter nummer fyra, Cecilia, är en konstnärlig tjej. Hon målar mycket och framför allt målar hon i PhotoShop.
Danielle och Cecilia

Den här bilden gjorde hon för någon dag sedan. Den föreställer henne själv och storasyster Danielle. Ni som känner mina döttrar tvivlar nog inte på det för faktiskt är det precis så här de ser ut.

Lilla fröken konstnär har egentligen bara en brist, och det är att hon producerar massor. Men tror någon att man får se något då?? Nähej! Det får man inte... Just den här är ett STORT undantag, och det är bara för att den liksom var en present till norgeemigranten Danielle.

Danielle, ja henne fick vi äntligen nos på igår. Hon dök upp på MSN och både Cecilia och jag jublade. Sedan satt vi vid varsin dator och chattade med henne länge. Faktiskt så länge att jag alldeles glömde bort sådana där tråksaker som att laga mat. Det blev pulvermos och Mamma Scan. Allt uppiffat med några gurkskivor. Så kan det gå, men det var verkligen jättemysigt att få prata lite med henne.

5 kommentarer:

  1. Jaa?? Men hur var det med henne då? Norgeemigranten?

    Hon är verkligen duktig på att rita dottern, hon måste ju absolut satsa på det, men då kanske hon måste börja med att visa sina alster. :)

    SvaraRadera
  2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  3. Härligt att du fick kontakt med dottern och så mysigt ändå att sitta och "prata" så tiden glömdes bort..:) Underbar bild av andra dottern!! Ställer hon ut bilderna nåt?? Skickat det till någon??

    SvaraRadera
  4. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  5. Hepp har inte sett att hon kan göra sånt! Snygg bild, gjord i PhotoShop? Hur? Är halvkass på det programmet men kan en del, har ingen aning om hur man gör sånt här.. Synd att hon inte vill visa dem ens för mamma! Borde ju ha vernissage!

    SvaraRadera