måndag 26 januari 2009

Lena och Laem Singh en söndag

Det finns en liten strand på Phuket som heter Laem Singh. Dit tog ännu en bekantskap från Thailandforum mig och mitt sällskap. Bekantskapen heter Lena, en glad och trevlig tjej som är bosatt i Kamala. För att ta med oss på den här lilla utfärden mutade jag henne med några tuber svensk härlig Svennes kaviar. Klockan tio på förmiddagen hämtade hon oss i sin lilla silvergrå bil. En charmerande bil med en alldeles egen personlig själ. På thailändska manér lastade vi in oss allihop i bilen. Bälten och svensk säkerhet... vad är det? Jag med Lucas i framsätet och resten av gänget klämde ner rumporna i bak.
Laem Singh är en väldigt vacker strand. Varför tog jag inte fler bilder?? Mycket klantigt! Det är fullt med stora vackra stenar och klippor i vattnet och runt om på stranden. Klart vatten. Det simmar fina fiskar runt och vi hade turligt nog tagit med snorkelutrustningen. Men jag var dålig med kameran här också. Den här lilla blå fina firren fångade jag trots allt.
Amelie

Lucas

Det klantigaste av allt var att jag inte ens tog kort av själva Lena. Jag måste ha vart helt väck :o) jag som annars tar kort på nästan allt. Jag får råda bot på det på onsdag för vi ska svänga förbi henne och hennes man Nat på väg till flygplatsen. Jag har beställt sidentyg till Cecilias kommande balklänning.

1 kommentar:

  1. Ja för tusan, vad har du kameran till för egentligen? Ryck upp dig nu. :) Ser underbart härligt ut, njut njut njut!

    SvaraRadera