torsdag 31 januari 2008

Snö

Idag blev vädret lite anorlunda. Det har snöat och blåst. Kanske inte så mycket av varken det ena eller det andra men vi som bilvit bortskämda med sol.. ja.. vi är bortskämda :o)
Hur som helst höll vi oss till Tandådalen Östra idag, egentligen ligger det på promenadavstånd från huset vi bor i, men knappast med pjäxor på. Lucas hade tråkigt nog ont i precis hela kroppen idag, speciellt i benen(!!!) och vägrade åka skidor alls. Det blev pappan som fick offra sig på att ta med honom hem igen. Han har ändå inga googles som täcker glasögonen så han skulle ha fått det jobbigt idag i alla fall.
Tjejerna stannade kvar nere i dalen, det finns ett par riktigt bra barnbackar där som inte är allt för korta. Jag tog Östliften upp, och första gången upp på toppen. Det gjorde jag bara en gång, det blåste alldeles för mycket för att vara riktigt kul.
Ett par timmar höll vi igång, men sedan knorrade magarna och Pär fick komma och hämta oss. Eftermiddagen har alla utom den stackars pappan tillbringat i Poolariet. Det var skönt!
Morgondagen är tänkt att bli vår sista dag här, frågan är bara om vi kan åka skidor. Det väntas både vindar och massor av snö.
Posted by Picasa

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar