måndag 7 februari 2011

Grattis Jesper

HIPP hipp HURRAAA!!

Idag har vi firat Jesper, Cissis sambo. Han fyller 24 år och av oss fick han ett nytt spel till sitt Xbox. Eller rättare: ett nytt av sitt favoritspel som han blev av med när de hade inbrott i fredags.

Efter att de båda hade varit med på "farfars" begravning kom de hem för att upptäcka att någon varit inne i deras lägenhet medan de varit borta. Cissis stora pluggarväska som brukar stå i hallen var borta, innehållet låg uthällt på golvet. Deras båda laptop's var försvunna liksom massor av spel. De hade polisen hos sig och de kunde konstatera att det inte var uppbrutet, någon hade tagit sig in med nyckel!!! De hade ingen aning om att de saknar en nyckel, men eftersom de haft inneboende tidigare så är det kanske möjligt att det är den vägen någon kommit på drift.

Så idag fick jag ett sms av Cecilia att de haft ett nytt intrångsförsök, mitt på blanka dagen när de båda var hemma! De hade suttit och sett på TV när det ringde på dörren. Cissi tassade iväg och kikade i titthålet. När hon inte kände igen männen som stod utanför vinkade hon till sig Jesper som inte heller kände igen dem. De stod kvar inne, tysta, och väntade på vad som skulle hända. Det ringde och knackade några gånger och så fick de höra hur en nyckel stacks i låset och vreds om!!!! Jesper rusade fram till dörren och vred om vredet i låst läge igen och då hörde de hur männen rusade nedför trapporna i full fart. Cissi & Jesper sprang och tittade ut mot porten och fick ett bra signalement. Polisen igen, de kom och sade sig kanske kunna ha en idé om vad det här rörde sig om. Ännu bättre när ett annat vittne som sett en bil vid porten i fredags hörde av sig.

Jag hoppas de får fast idioterna! Hyresvärden har varit där och bytt lås nu, men de kommer att kräva ungdomarna på över 3000 kronor eftersom de anser att det är de som slarvat bort en nyckel.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar