lördag 22 oktober 2011

På Evelinn-kalas

Skrutteluttan Evelinn fyller inte ett år riktigt ännu, först på fredag är det dags. Men eftersom nästan alla jobbar nästa lördag, som ju hade varit ett förstaval som kalasdag, så blev det idag istället. Alla var där utom Lucas som är med scouterna på hajk (de ska sova i bara ett vindskydd, burrrr) och Svea & John för lilltjejen var tröttis och behövde sova.

Lilla Evelinn var så fin i spindeldiadem och med sitt fina spindeltrollspö. Jag måste säga att hennes mor verkligen jobbat på sin araknofobi (spindlar alltså) för hon klarade finemang att gosa med sin spindelpyntade dotter. Det satt faktiskt plastspindlar både här och där i läbbiga fake-nät i matrummet hemma hos dem. Heja Danielle!!

I paketen, som i huvudsak barnets ömma moder fick öppna, gömde sig mest färgglada pekböcker, klossburkar och annat tåligt. Stumpan själv brydde sig inte värst faktiskt, hon tyckte tårtan var bäst, för den kunde man kladda med. Adam är duktig på det där med att baka och dekorera, han hade gjort en riktigt cool monstertårta med fladdermusvingar och blodiga gaddar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar