lördag 24 juli 2010

Oväntat besök

Ibland får man oväntat besök. Även om man faktiskt väntar besök (de där öa-borna jag skrev om tidigare idag) så kan man bli lite snopen om det besök som dyker upp är ... liten, liten ponny.

Vi hörde att vår hund, Becky, moffade lite när hon låg ute på trappen och spanade. Inte argt vaktande eller som om hon var rädd. Snarare lite misstänksamt. Pär gick ut och tittade vad det var frågan om och där hittade han här lilla krabaten. Hon stod nedanför trappen och kikade in i huset som om hon ville kliva på. Det fick hon inte, men hon fick vara med medan vi grillade korv till lunch. Faktiskt åt hon en korv med bröd, senap och räksallad också. Becky nöjde sig med enbart korv. Sedan fick lilla ponnyn Polly finna sig i att bli ledd till grannens hage där hon hör hemma :o)


3 kommentarer:

  1. Haha, vilken tur att Otto inte var där då. Han är ju livrädd för Polly. Måste säga att lilla Becky är lite modigare än stora Otto :)

    SvaraRadera
  2. Haha, vilken tur att Otto inte var där då. Han är ju livrädd för Polly. Måste säga att lilla Becky är lite modigare än stora Otto :)

    SvaraRadera
  3. Tyckte du skrev att ö-borna skulle komma den 31/7 Fast det finns kanske fler öbor? :)
    Vi åker uppåt den 31:e men med nattbåten, så vargtimmen har passerat när vi är uppe. :)

    SvaraRadera