måndag 5 maj 2014

Tre dagar

Riktigt härligt har det varit att ha tre lediga dagar i följd. Det går att hinna både det man absolut måste och behöver göra och stoppa in lite mysigt och roligt och dessutom hinna ta det lite lugnt också. Det här blev verkligen en sådan helg. Det bästa var i lördags när Pär, jag och Amelie tog med några av våra hundar och åkte till skogarna i trakterna av Gottröra. Där mötte vi upp Annica och hennes hund Nisse, hennes Roine läser noter så läget var perfekt för en date i skogen.


Vi letade reda på en fin gräsbacke där vi satte oss med våra kaffeväskor och sedan var det rallysprint hela dagen. Vädret var soligt, lite kallt kanske, men i stort sett perfekt. Precis som sällskapet (fast det var varmt och inte kallt förstås)! Tror att vi satt där i närmare fem timmar. Min stackars Pila tyckte att de där konstiga bilarna som susade förbi skulle man jaga ... varenda en. Ibland är man väldigt glad att utrustningen håller ... Efter så där 100 bilar gav hon upp, äntligen. Tala om bra miljöträning. Det här blev en superdag för oss allihop.

Vi såg de två första omgångarna, den sista fick vi hoppa över eftersom Amelie skulle börja jobba vid fyra (släppte av henne tio i utanför jobbet). Vi fick senare höra att de tävlingen senare blev avblåst på grund av en olycka. Ett ekipage slog runt så illa att brandkåren fick klippa. Jag hoppas verkligen ingen skadade sig.
Följ min blogg med Bloglovin

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar