söndag 15 december 2013

Helgen i bilder

Det har varit full fart den här helgen, så jag tar den kort och gott i bilder bara  :)

Hela gänget från igår, minus Annica som höll i kameran

Igår träffades bullegänget, det var vår himla trevliga MittGrupp med bästa Annica som hopfösare, som fick ihop ett litet gäng för en promenad  mitt i julstöket. Vi träffades vid vackra Uppsala högar och gick ett stråk i snöyran. Förrädiskt på sina ställen för det var pölar som frusit under det tunna snötäcket. Området är ett populärt tillhåll för motionärer och vi fick se mer än en stackars joggare fara runt med armar och ben spretande åt alla omöjliga håll ... Både Amelie och Axel följde med så alla våra småhundar fick också följa med.
Lille Nisse hälsar på bebisarna
Coco och Nelly gjorde sin debut i bullmastiffvärlden, här får de hälsa på Nisse, han är pappa till vår Pillan. En söt och rar liten kille på bara 73 kilo eller så. han ville väldigt gärna ta dem med sig hem och ha i sängen *s* En lyckad date för bullarna i alla fall, de flesta av dem kunde vi släppa lösa i en "hage" så de fick busa runt en stund.


Kvällen bjöd på julbord, vi åkte till fina Skokloster, det var synd att vintervädret övergått till ihållande regn, annars hade vi nog gått en sväng runt slottet i mörkret. Maten var jättegod, och det kan alltid vara skoj att smaka på lite björnkorv. Proppmätta blev vi allihop i vilket fall.

Vidar, nybliven åttaåring
Idag har det varit lite lugnare, ett kalas för Vidar som nyligen fyllde åtta år var det som stod på programmet. Som vanligt hade hans mamma, ja vår dotter alltså,  bakat fantastiska och roliga saker. Förstår inte var mina barn har hittat sin bakningslusta, inte från mig i alla fall. Ja, kanske är det svaret, de bakar och hittar på roliga saker eftersom de nästan aldrig fått något hembakt när de växte upp ... kan det vara så??


Blå hallontårta och cup cakes med smak av citron och turkisk peppar, allt var jättegott. 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar