söndag 15 april 2012

Djurliv

Vi är ju en familj som lever runt våra djur, vi har ett och annat. Självklart blir det att mycket av vår tid går åt till dem, speciellt för mig och Amelie även om alla blir mer eller mindre involverade. Dessutom krävs det alltid lite extra tankemöda om vi vill åka bort vid något tillfälle. Det ska ordnas "barnvakt" helt enkelt. Knöligt och jobbigt ibland, men oftast löser sig allt så bra, och utan våra kräk vill vi absolut inte vara.

Kisse Mihos skulle avmaskas idag ... jaja, det finns plåster. Haha, nejdå. Det blev en liten reva och inget att bry sig om. Nu har hästarna fått ringorm, så de ska tvättas med Imaverol och alla deras prylar tvättas i 60° alternativt i Virkon. Hela stallgänget samlas strax och så blir det att jobba på. Sysselsättningsproblem saknas inte direkt.

Faktum är att vi planerar att det ska bli ännu fler i gänget. Bullmastifftiken Diiza väntas bli mamma till en liten tikvalp i mitten av maj, och då är hon vår! Hon ska på ultraljud i eftermiddag. Spännande, och jag är tusan lite nervös!!! Det kanske inte finns några valpar där i magen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar