lördag 31 december 2011

Årets sista dag

Då var 2011 i stort sett över. Det gick fort, det är konstigt det där att åren verkar gå snabbare och snabbare. Jag vet inte riktigt om jag gillar det, men grejen är väl att man ska försöka fylla de där dagarna med så mycket man kan, då känns de kanske liksom mer?! Vad är det han säger, den där dansken? Det är dagarna du minns ...? Mads Mikkelsen heter han väl, va? Ja, kanske är det så.

Dagen bjuder på strålande sol och ett par minusgrader. Snö har vi inget alls av, men idag är marken i alla fall stelfrusen och det är skönt. Jag har hunnit med att fixa stallet på förmiddagen. Det var så skönt att gå där inne och fnula i lugn och ro. Amelie har hästlov idag, hon har fullt upp att fixa sig fin. Hon och boyfriend Marcus ska på nyårsfirande hos några kompisar. Cecilia är också påväg till en parmiddag så ikväll är Pär, jag och Lucas själva hemma med vovve och hästpassning. Lite pyssel det där att ordna ett ångestfritt nyår för hästarna, visslandet, smällandet och blixtrandet från raketerna kan stressa upp dem om man har otur. Börjar en att panika så är gärna resten av gänget igång också. Men med lite extramat, musik och tända lampor brukar det gå bra. Vår lilla vovve Becky har som tur är inga problem med det där, förra året vickade hon inte ens på öronen när det brakade loss. Duktig liten.

Trots att vi är typ ensamma hemma ikväll så ska vi bjuda oss själva på trerätters: trattkantarellsoppa till förrätt, gorgonzolainbakad fläskfilé med hasselbackspotatis och rödvinsås som paradnummer och dill efterrätt blir det crema Catalana.

Ha ett alldeles underbart, spännande och intressant 2012!!!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar