tisdag 23 augusti 2011

♥ Bröllop stundar ♥

Nu är det inte så många dagar kvar innan vår Danielle ska stå brud. På lördag klockan 15,00 ringer klockorna i Boglösa kyrka. Helt otroligt att min lilla bebisflicka blivit så stor. Bloggen kommer garanterat att uppdateras med detaljer från både vigsel och fest så småningom. Det är en rätt stor apparat att få ordning på, men jag tycker brudparet har varit duktiga på att delegera ut sysslorna.

Två av Danielles kompisar, Alexandra Abrahamsson och Linnéa Hannebo är toast madames. De håller ordning på själva festarrangemanget, helt suveräna tjejer! Cecilia och Amelie ska vara tärnor, så söta i lika klänningar.  Amelies kompisar Emelie, Felicia och Alwa ska sköta köket och se till att det finns mat på faten (buffé) och att disken kommer undan. Emelie och Felicia ska dessutom vara fotografer, de ska ta bröllopsfotot och ta bilder under festen.

Michaela bakar bröllopstårtorna, Pär och jag ser till att allt drickbart ordnas, jag och Cecilia ska ordna med en speciell sallad till buffén. Övrig mat ordnas av brudgummen Adams familj.

Det är roligt och spännande pyssel det här :o)

1 kommentar:

  1. Att ordna en stor fest är halva nöjet! Önskar brudparet och er en underbar dag på lördag! Kram

    SvaraRadera