måndag 8 november 2010

Lyckad helg i Skåne

Och nu är jag hemma igen, från Skåne alltså.

Jättetrött, det är många och långa mil att åka, trots att det bara var Pär som satt bakom ratten. Jag och medpassageraren Annica behövde bara anstränga oss med att babbla :o) Vi hade tur med vädret, jag har hört om ett kommande snöoväder och det är jag glad att vi slapp.

Bodde gjorde vi hos världens bästa familjen Ehn i Dalby. Tänk vilka härliga kompisar de är. De är verkligen vänner på riktigt! Tack för husrum, godaste maten och härliga skratt samt underbar skönsång med hjälp av Singstar *garv*.

Men huvudsyftet med resan ner var då att Kenneth Ekelöv, som tagit alla bilder till Kalenderhälpen skulle ha vernissage i Malmö. Det fantastiska är att alla tolv, varenda en av oss, kunde komma. Tidningen Hemmets Journal var där och skrev ihop något om oss som ska komma i nyårsnumret. De tog också en gruppbild på hela vårt gäng och den ska bli rolig att få se sedan. Kenneths bilder på utställningen var fantastiska, välkomponerade och ljuvliga. Vi i "gänget" var bakom kulisserna och fixade och donade med dryck och tilltugg. Ingen nämnd och ingen glömd, det här var en toppenhelg!

Och kom igen nu gott folk. Köp en kalender, den gör gott!!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar