söndag 19 juni 2011

En lördag

Lördagen bjöd på riktigt trevligt väder, så såg det inte riktigt ut när jag kollade prognosen. Så mycket bättre! Det blev en vända till Västerås, det var en mindre lastbilsutställning där och Pärs "gubbar" ställde ut tre av firmans bilar (de andra två stod kvar hemma hos oss, de platsade inte) plus den lilla VTL-bilen. Trevligt att se, det är snyggingar!
Ett par snabba besök på några hästsportaffärer för mycket viktiga inköp *s* senare for vi hem. Vi passar barnbarnet Vincent över natten, så han var förstås med oss. Hemma satte vi raskt igång med projekt buskröjning. En slånbärsbuske gör sitt bästa för att invadera hela tomten, men nu krymper den raskt. Lucas kämpar energiskt. Han vill tjäna ihop till lite olika saker han önskar sig. Bra med motiverade barn :)


Bäst vi jobbade fick vi besök av Rio med fanclub. Amelie hade ridit och, ve och fasa, fått en hästdregelfläck på sin nya fina t-shirt. Snabbt in att byta medan kompisarna väntade. Och jag fick snabbt starta tvättmaskinen. Frid och fröjd, fläcken gick bort!



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar